1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

VSE a MH SR otvorili 1. verejnú nabíjaciu stanicu pre elektromobily v Bratislave

Bratislava - Spoločnosť Východoslovenská energetika (VSE), a. s., v spolupráci s Ministerstvom hospodárstva (MH) SR dnes otvorila na Mierovej ulici pred budovou rezortu hospodárstva prvú verejnú nabíjaciu stanicu pre elektromobily v Bratislave.

F. Piëch prinúti MAN a Scaniu k tesnejšej spolupráci

Wolfsburg/Mníchov - Patriarcha Volkswagenu (VW) a predseda jeho dozornej rady Ferdinand Piëch chce prinútiť výrobcov nákladných vozidiel, ktorých kontroluje, švédsku Scaniu a nemecký MAN, k tesnejšej spolupráci.

Honda sa už v auguste má v Amerike vrátiť k pôvodnej výrobe, až na Civic

honda
Detroit - Severoamerické závody japonskej automobilky Honda dosiahnu produkciu takmer na úrovni spred marcového zemetrasenia už v auguste.

Švédsky výrobca nákladných áut Scania investuje v Indii

Scania
Štokholm - Švédsky výrobca nákladných áut Scania dnes oznámil, že plánuje investovať v Indii, kde už založil špeciálnu obchodnú spoločnosť Scania Commercial Vehicles.

Vo výrobe úžitkových vozidiel vo svete dôjde k hlbokým zmenám

Wolfsburg/Mníchov - Kríza je minulosťou, vyhliadky sú vynikajúce. Ale obdobie, do ktorého vstupuje globálna výroba úžitkových vozidiel, nebude vôbec pokojné.

Volkswagen predložil ponuku na prevzatie automobilky MAN

vw
Frankfurt nad Mohanom - Nemecká automobilka Volkswagen (VW) dnes predložila dlho očakávanú ponuku na prevzatie výrobcu nákladných vozidiel MAN.

Zisk Kia Motors v 1. štvrťroku vzrástol o 91 %

Soul - Kvartálny zisk Kia Motors vyskočil v prvých troch mesiacoch roka o 91 %.

Daimler dosiahol v 1. štvrťroku zisk 2,03 miliardy eur

Frankfurt nad Mohanom - Nemecký koncern Daimler dosiahol v 1. štvrťroku 2011 vyšší, ako očakávaný zisk, a to vďaka silnému dopytu po luxusných vozidlách v rozvíjajúcich sa ekonomikách, predovšetkým v Číne.

Výrobca pneumatík Goodyear sa v 1. štvrťroku vrátil do zisku

tyre_small
Detroit - Americký výrobca pneumatík Goodyear Tire & Rubber sa v 1. štvrťroku tohto roka vrátil do zisku, pod čo sa podpísal najmä zvýšený predaj na domácom trhu.

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...