1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Nová montážno - kontrolná linka

loziskaK úspechom KINEX BEARINGS v roku 2011 patrilo nepochybne udržanie si pozície v odvetví ložísk pre koľajové vozidlá, ako jedného z rozhodujúcich hráčov v dodávkach nápravových ložísk pre nákladné vagóny v strednej a západnej Európe.

V roku 2012, spoločnosť KINEX BEARINGS vykročila odhodlanejšie a kvalitnejšie na trh valivých ložísk pre koľajové vozidlá.  K tomuto prispela aj najväčšia investícia v skupine KINEX BEARINGS v roku 2011, keď bola realizovaná nová montážno-kontrolná linka valčekových ložísk pre koľajové vozidlá v sume  1 110 000,- €. Investícia bola vyvolaná predovšetkým zvýšeným dopytom zákazníkov o nápravové ložiská, neustálymi požiadavkami na zvýšenie kvality a požiadavkami vyplývajúcimi z normy STN EN 12 080. Na dodávke zariadení sa podieľali renomované slovenské a české firmy, ktoré patria medzi svetovú špičku v oblasti nedeštruktívnej kontroly a meracích zariadení.  Celá investícia bola rozdelená na tri časti. Na pracie, konzervačné a dopravné zariadenia, na meracie zariadenia pre rozmeriavanie krúžkov a meranie blokov ložísk  a na zariadenia Nedeštruktívnej kontroly . Do konca januára 2012 boli vykonané posledné skúšky a v súčasnosti sa dolaďujú jednotlivé výkonné činnosti tak, aby sa postupne nabehlo na plánovaný výkon linky.

Montážno-kontrolná linka z hľadiska jedinečnosti kvalitatívneho prevedenia a zabezpečenia kontrolných činností napĺňa požiadavky súčasných odberateľov a spolu s modelom manažérstva kvality, potvrdeným certifikátom IRIS, posúva spoločnosť o krok  vpred k spokojnosti zákazníkov a zároveň otvára perspektívy a možnosti dodávok valčekových ložísk pre koľajové vozidla a poskytovanie služieb ďalším, novým odberateľom.

02.05.2012

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...