1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

ABB ukončila akvizíciu firmy Tropos

abb logo1Spoločnosť ABB, popredný dodávateľ výkonových a automatizačných riešení, oznámila ukončenie akvizície firmy Tropos Networks Inc. so sídlom v americkom Silicon Valley. Tropos sa zaoberá vývojom a predajom bezdrôtových technológií a produktov pre komunikačné siete a zamestnáva 55 ľudí.

“Akvizíciou spoločnosti Tropos sa opäť viac rozšíri naše pôsobenie v regióne severnej Ameriky, kde stále vidíme priestor na naše ďalšie rozširovanie a rast,” uviedol Jens Birgersson, riaditeľ pre Network Management v rámci divízie systémov výkonových technológií ABB.
Táto akvizícia rozširuje ponuku komunikačných systémov ABB pre zákazníkov v sektore energetiky, dopravy, ťažby a verejnej infraštruktúry. Energetické siete a ďalšie náročné oblasti infraštruktúry sa čoraz viac spoliehajú na automatizáciu s dôrazom na finančne efektívne, spoľahlivé a bezpečné komunikačné riešenia. Ucelené portfólio koncernu ABB v oblasti komunikačných riešení je jedným z kľúčových faktorov pre vývoj inteligentných sietí. Riešenia pre pevné, úzkopásmové, širokopásmové a bezdrôtové pripojenia zohrávajú dôležitú úlohu pri zabezpečení spoľahlivosti moderných energetických systémov.

ABB je poprednou globálnou spoločnosťou, ktorá pôsobí v oblasti energetiky a automatizácie. Svojim zákazníkom v oblasti priemyslu, výroby a distribúcie energií prináša možnosť zlepšiť ich výkonnosť a zároveň znížiť dopad ich činnosti na životné prostredie. ABB zamestnáva zhruba 145 000 zamestnancov vo viac ako 100 krajinách sveta.
Na Slovensku pôsobíme v 5 mestách a zamestnávame vyše 200 ľudí.

20.07.2012

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...