1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Odovzdali sme ďalší železničný úsek

railway-station1V priestoroch zrekonštruovanej železničnej stanice Kysucké Nové Mesto sa uskutočnilo slávnostné odovzdanie ďalšej zo železničných stavieb, na ktorých sa Doprastav podieľal podstatnou mierou – ako líder združenia Žilina – Krásno na stavbe Modernizácia železničnej trate Žilina – Krásno nad Kysucou.

V srdečných príhovoroch pred slávnostným prestrihnutím pásky vysoko ocenili prínos i kvalitu stavby generálny riaditeľ ŽSR Ing. Vladimír Ľupták, riaditeľ odboru prípravy železničných projektov ŽSR Ing. Milan Mečár a generálny riaditeľ Doprastavu Ing. Dušan Šamudovský, CSc.

Ing. Šamudovský tiež vyzdvihol dobrú prácu i úspešnú spoluprácu zhotoviteľov i podzhotoviteľov tejto náročnej stavby, ktorú sa napriek mnohým prekážkam podarilo odovzdať v stanovenom termíne, bez nedorobkov a dokonca s ušetrením takmer šiestich miliónov eur z nákladov. Poďakoval miestnym obyvateľom za trpezlivosť počas výstavby, za ktorú im je odmenou moderný a plne funkčný železničný komplex. Zdôraznil, že kolektív našich stavbárov je pripravený aj v budúcnosti sa takýmito výzvami úspešne vysporiadať.

04.05.2012

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...