1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Izraelské firmy majú záujem o Slovensko

israel_flagBratislava - Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) pokračuje vo svojej misii získavať zahraničných investorov na Slovensko.

Agentúra zorganizovala v uplynulých dňoch v spolupráci so slovenským veľvyslanectvom v Izraeli a Izraelsko-slovenskou obchodnou komorou investičný seminár a sériu obchodných rokovaní.

Podľa generálneho riaditeľa SARIO Róberta Šimončiča izraelské firmy disponujú veľkým potenciálom pre investovanie na Slovensku. Majú kapitál, pre ktorý potrebujú partnerov na Slovensku. Zaujímajú sa najmä o investície do existujúcich projektov v potravinárskom a strojárskom priemysle.

Na investičnom seminári sa zúčastnilo 50 podnikateľských subjektov, ktoré sa zaujímali hlavne o ekonomické podmienky na Slovensku, možnosti podnikania a možnej podpory zo strany vlády a samospráv. Keďže Izrael patrí k lídrom vo vede a výskume, do popredia sa dostala aj téma spolupráce s technologickými centrami v oblastiach IT, softvéru, komunikačných systémov a zariadení, prírodných vied, polovodičov a iné.

09.12.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...