1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Slovensko-kórejská spolupráca sa rozširuje

Hands ShakingBratislava - Memorandum o porozumení medzi Slovenskou obchodnou a priemyselnou komorou (SOPK) a Asociáciou kórejských dovozcov (KOIMA) podpísali v Bratislave ich predsedovia Peter Mihók a Ju-Tae Kee.

V memorande sa obe strany dohodli, že si budú navzájom vymieňať informácie o investíciách, obchodných príležitostiach, o legislatíve, zahraničnom obchode, bankovom systéme, colných tarifách a pod. Zároveň sa zaviazali, že budú podporovať spoluprácu v obchode, priemysle, v technike medzi členmi tak SOPK, ako aj KOIMA.

Hlavným vykonávateľom obsahu memoranda za slovenskú stranu je Slovensko-kórejský výbor SOPK, ktorý vyvíja aktivity pri Žilinskej regionálnej komore SOPK.

Na stretnutí sa zúčastnili aj predstavitelia kórejských spoločností so slovenskými podnikateľmi z rôznych odvetví hospodárstva, ktorí rokovali o možnostiach spolupráce.

05.11.2012 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...