1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

ABB vytvorí vo svojom košickom centre 15 nových pracovných miest

ABB_robotBratislava - Inžinierske centrum spoločnosti ABB v Košiciach plánuje naberať nových ľudí. Do konca budúceho roka tu spoločnosť prijme 15 nových zamestnancov.

"V súčasnosti zamestnáva košické centrum 30 pracovníkov, ktorí aktívne participujú na viacerých zahraničných projektoch po celom svete," informovala dnes ABB v tlačovej správe.

Košické centrum, ktoré vzniklo pred štyrmi rokmi, ponúka projekčné a inžinieringové práce pre výstavbu energetických zdrojov. Dôvodom náboru má byť celosvetovo stúpajúci dopyt po efektívnych zdrojoch elektrickej energie, ktorý so sebou prináša požiadavky na súvisiace inžinierske služby.

Inžinierske centrum plánuje nových pracovníkov vyberať aj z radov absolventov technických univerzít. ABB už v minulosti podľa tlačovej správy spolupracovala s vysokými školami pri nábore do Inžinierskeho centra v Žiline, ktoré poskytuje služby v oblasti sieťového manažmentu.

ABB je globálna spoločnosť, ktorá pôsobí v oblasti energetiky a automatizácie. Zamestnáva zhruba 124.000 zamestnancov vo viac ako 100 krajinách sveta. Na Slovensku pôsobí v 5 mestách a zamestnáva približne 200 ľudí.

23.09.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...