1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Začala sa výstavba bytov v komplexe Arboria Park v Trnave

panelak 1Trnava - Slávnostným položením základného kameňa prvého z celkového počtu 10 obytných domov sa dnes oficiálne začala výstavba trnavskej rezidenčnej zóny Arboria Park. Do marca 2013 tu má by dokončených prvých 96 bytov. Arboria Park bude po dokončení rozsiahly obytný komplex. Jeho realizácia bude prebiehať v 10 fázach počas 10 rokov. Do výstavby 1500 bytov investuje luxemburský developer približne 70 miliónov eur.

„Na projekte sa intenzívne pracovalo od roku 2007. Tento čas náš tím využil na jeho dôkladnú prípravu a zapracovanie skúseností, ktoré sme získali napríklad pri realizácii obytného komplexu Eden Park v Bratislave," uviedol Zoltán Müller z developérskej spoločnosti Lucron Development.

Podľa plánov investora postupne vyrastie v lokalite Zátvor komplex 10 bytových domov s centrálnym zeleným parkom a ihriskami pre deti. Doprava bude vedená po obvode obytnej zóny.

Parkovanie je umiestnené v podzemných garážach i na povrchu, pred domami. „Medzi benefity Arboria Parku patrí aj jeho dostupná infraštruktúra, pretože v blízkosti sú školy, materská škola, nákupné centrá či pošta. Zároveň umožňuje rýchle spojenie s centrom mesta a napojenie na diaľničný okruh. Samotný názov projektu Arboria Park je odvodený od zeleného arboréta a evokuje zeleň, ktorou celý projekt oplýva," dodal Müller.

10.09.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...