1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

V bratislavských Jarovciach skolaudovali 52 nových bytov

panelak 2Bratislava - Bratislavská mestská časť Jarovce sa rozšírila o štyri nové ulice - Smaragdovú, Zafírovú, Opálovú a Diamantovú. Stalo sa tak v rámci kolaudácie nového obytného domu v rámci rezidenčného projektu Jantár.

Podľa informácií realitnej kancelárie Herrys je súčasťou novovzniknutej štvrte aj malé námestie s maloobchodnými prevádzkami v parteri troch obytných domov.

"Rezidenčný projekt Jantár v Jarovciach je čo do počtu bytov komornejší, no na rozlohe 4,9 hektára prináša okrem bytov všetkých veľkostí aj obchodné priestory a pozemky na výstavbu rodinných domov," informovala spoločnosť Herrys. Celková plocha nových retailových priestorov predstavuje 1170 štvorcových metrov (m2).

Na bratislavský rezidenčný trh priniesol projekt 52 bytových jednotiek s plochou od 52 m2 do 94 m2. Priemerná cena za 1 m2, ktorá zahŕňa aj plochu balkóna či terasy, je podľa realitnej kancelárie 1481 eur bez dane z pridane hodnoty (DPH). "Noví majitelia bytov sa už teraz sťahujú do svojich nových domovov na Smaragdovej ulici," uviedla firma Herrys. Rodinné domy na Opálovej, Diamantovej a Zafírovej ulici budú skolaudované na jar budúceho roka.

Celková investícia do výstavby obytného súboru a inžinierskych sietí predstavuje 13,7 milióna eur. Investorom projektu je spoločnosť REO Jantár, ktorej väčšinovým vlastníkom je nórsky investičný fond Realkapital Partners. Generálnym dodávateľom stavby je spoločnosť Skanska SK.

29.11.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...