1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Strabag posilňuje prítomnosť značky vo Švédsku

strabag logo 1Štokholm - STRABAG SE, najväčší stavebný koncern strednej a východnej Európy, posilňuje prítomnosť svojej značky vo Švédsku:

došlo k premenovaniu dcérskych spoločností ODEN Anläggningsentreprenad AB na STRABAG Sverige AB a STRABAG Scandinavia AB na STRABAG AB.

Po založení spoločnosti STRABAG Projektutveckling AB pre aktivity súvisiace s vývojom projektov v roku 2010 je to ďalší krok k výraznejšiemu zastúpeniu značky STRABAG vo Švédsku.

„Švédsko je trhom s vysokou investičnou potrebou, ktorému v súčasnej dobe dominujú tri stavebné podniky. So svojim medzinárodným know-how a svojimi kapacitami sa na tomto trhu chceme etablovať ako ďalšia kvalitná alternatíva pre stavebné zámery všetkých veľkostí a typov“, objasňuje stratégiu pre Švédsko Dr. Hans Peter Haselsteiner, predseda predstavenstva STRABAG SE.

Cieľ STRABAGu stať sa v strednodobom horizonte jedným z najväčších stavebných podnikov vo Švédsku sa má uskutočňovať predovšetkým formou organického rastu švédskych spoločností. Ďalšie väčšie akvizície podnikov zatiaľ nie sú plánované. Pre koncern STRABAG, ktorý vo Švédsku pôsobí najmä pod značkami STRABAG, Züblin a NIMAB, v súčasnosti pracuje približne 800 zamestnancov. Plánované výkony koncernu v tejto krajine činia pre rok 2011 cca. 350 miliónov €.

24.01.2012

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...