1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Projekt Nový Háj v Petržalke má ponúknuť 72 bytov

construction workersBratislava - Spoločnosti ITB Development a Imagine Development pripravujú v bratislavskej Petržalke nový rezidenčný komplex.

Projekt s názvom Nový Háj sa má realizovať na rohu ulíc Starohájska a Dudova.

"Bude pozostávať z dvoch bytových domov, výstavba prvého sa začne v marci 2012," informovali dnes spoločnosti. Podľa internetovej stránky projektu by mal byť prvý dom, ktorý predstavuje prvú fázu projektu, dokončený v septembri 2013.

Druhý dom, a teda druhá fáza sa začne realizovať v októbri 2012 a dokončený by mal byť v apríli 2014. V oboch domoch bude spolu 72 bytových jednotiek a 83 parkovacích miest.

Cena za štvorcový meter bytov sa pohybuje v priemere okolo 1800 eur, vrátane dane z pridanej hodnoty. Developéri ponúkajú pri rezervácii bytov pred začiatkom výstavby aj možnosť upraviť si dispozície bytov podľa vlastného želania. "Budú si môcť nielen posúvať priečky, ale aj rozhodnúť o počte miestností, počte kúpeľní, veľkosti a umiestnení okien i balkóna," tvrdí architekt projektu Drahan Petrovič.

ITB Development je autorom projektov ako Olive Kramáre, Mestské vily pod Slavínom, obytnej zóny Rusovský sad, rezidencie Vista Residence a polyfunkčného objektu Ahoj. Imagine Development je v developmente na Slovensku nováčikom.

21.09.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...