1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Pointpark Properties postaví pri diaľnici D2 halu s rozlohou 25.000 m2

pointpark properties buildingBratislava - Spoločnosť Pointpark Properties (P3) začala výstavbu novej skladovej haly s rozlohou 25.000 m2. Nový objekt bude súčasťou už existujúceho industriálneho parku Pointpark Bratislava, ktorý sa nachádza 15 km od hlavného mesta v blízkosti diaľnice D2. Informovala o tom spoločnosť P3.

Ide on takzvaný projekt build-to-suit, ktorý je určený pre konkrétneho nájomcu. Sklady má podľa informácií P3 využívať spoločnosť Schnellecke Slovakia, ktorá sa zaoberá logistickými službami a je dodávateľom automobilových dielov pre automobilku Volkswagen Slovakia. "Hala bude využívaná na ich montáž a distribúciu," tvrdí spoločnosť. Odovzdanie novej haly je naplánované na január 2012.

Pointpark Bratislava má v súčasnosti celkovú prenajímateľnú plochu presahujúcu 196.000 m2 a ponúka ďalších 87.000 m2 pre štyri nové budovy. "Teraz sme v procese prípravy základných prác pre realizáciu ďalších dvoch build-to-suit projektov, aby sme zvýšili flexibilitu a skrátili dobu dodania nových budov," uviedla lízingová manažérka P3 Naďa Kovačiková.

18.10.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...