1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Penta začína na českom realitnom trhu s kanceláriami Florentinum

Office BuildingBratislava/Praha - Investičná skupina Penta začína v Prahe výstavbu administratívneho projektu Florentinum, na ktorú získala v decembri územné rozhodnutie. "Administratívny palác s obchodnou pasážou, nádvorím a záhradou vyrastie medzi ulicami Na Florenci a Na Poříčí na mieste bývalej budovy Českej typografie," informovala spoločnosť. Florentinum je jej prvý developérsky projekt v Česku.

Penta projekt kúpila v januári 2010 a plánuje do neho investovať celkovo 200 miliónov eur. Dokončiť by sa mal v poslednom štvrťroku 2013. "Florentinum ponúkne na českom realitnom trhu najväčší objem administratívnych plôch pod jednou strechou, 49.000 štvorcových metrov hrubej plochy kancelárií najvyššieho štandardu A na 9 podlažiach," priblížila firma.      

V súčasnosti spoločnosť rokuje o predprenájmoch s potenciálnymi záujemcami o kancelárske priestory. Okrem nich budú súčasťou komplexu budov aj priestory ako obchodná pasáž, námestie s reštauráciami a kaviarňami, ale aj obnovená historická záhrada. "Doplnkový retail s celkovou výmerou 7500 m2 prinesie komplexnú ponuku služieb každodennej potreby, ako sú supermarket, drogéria, lekáreň či reštaurácie," dodala Penta.

27.01.2012 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...