1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Penta začala s výstavbou infraštruktúry pre projekt Záhorské sady

building houses ConstructionBratislava - Investičná skupina Penta Investments predstavila novú podobu svojej plánovanej rezidenčnej štvrti v Záhorskej Bystrici. Projekt s pracovným označením Boháčky dostal nový názov Záhorské sady, pričom spoločnosť už v júni začala s výstavbou inžinierskych sietí a infraštruktúry. "Ukončenie stavebných prác je plánované na január 2012," informovala Penta Investments.

Na ploche 23 hektárov chce spoločnosť ponúknuť pozemky a infraštruktúru pre individuálnu výstavbu rodinných domov. Celková výška investície Penty by mala dosiahnuť 27,4 milióna eur. "Penta na základe dopytu klientely predáva pozemky, pričom budúci majitelia ich preberú sčasti oplotené pevnou konštrukciou doplnenou živými stále zelenými plotmi, s dobudovanými a skolaudovanými inžinierskymi sieťami a komunikáciami a s verejným osvetlením," uvádza investičná spoločnosť v tlačovej správe.

Oplotené stavebné pozemky majú byť akýmisi exteriérovými miestnosťami. Ich usporiadanie bolo matematicky vygenerované, aby vznikol jednotný súbor. Ten sa má prispôsobiť topografii miesta a zároveň zabezpečiť najlepší výhľad a súkromie pre každý dom.

03.08.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...