1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Merkury Market mieri do Zvolena, preinvestuje 2,7 mil. eur

mercury marketBratislava - Na severozápadnom okraji mesta Zvolen pripravuje sieť hobbycentier Merkury Market svoju ďalšiu predajňu.

Tá bude začlenená do zóny Retail Parku Zvolen. "Celková výstavno-predajná plocha navrhovaného objektu obchodného domu predstavuje 9684 m2 a pri objekte bude vybudované parkovisko s kapacitou 242 parkovacích miest," avizuje zámer, ktorý na posúdenie vplyvu na životné prostredie posunula spoločnosť CC Development.

Spoločnosť Merkury Market Slovakia bude v centre predávať bytové zariadenia a stavebné výrobky, pričom v objekte bude pracovať v dvoch zmenách celkovo 32 zamestnancov. "Predpokladané náklady na realizáciu stavby predstavujú sumu približne 2,7 milióna eur," vyčísľuje spoločnosť.

Samotný objekt bude okrem iného rozdelený na výstavno-predajnú, skladovaciu a administratívnu časť. Pôjde o nepodpivničenú dvojpodlažnú budovu s plochou strechou, pričom s výstavbou chce firma začať v marci 2012. Predpokladané dokončenie budovy je o deväť mesiacov neskôr.

Merkury Market na Slovensku momentálne prevádzkuje 14 predajní vrátane hobbycentier, predajne Merkury Market Design a predajne nábytku a záhradného vybavenia. Okrem pripravovaného projektu vo Zvolene chce spoločnosť rozšíriť svoju sieť aj do Dunajskej Stredy a Levíc.

27.06.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...