1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Karimpol začal s rozširovaním Bratislava Logistic Park pri Senci

Logistic-Park2Bratislava - Logistický areál Bratislava Logistic Park pri Senci sa rozšíri o ďalšiu halu.

Developérska skupina Karimpol začala v novembri 2011 s realizáciou ďalšej fázy projektu, ktorou je výstavba novej haly C. Celý projekt sa tak rozšíri o ďalších 37.000 m2 plochy, ktorá ponúkne logistické priestory, ako aj priestory pre ľahký priemysel.

"Nový areál na najvyššej technologickej úrovni bude integrovaný do existujúcich 68.000 m2 skladových priestorov Bratislava Logistic Parku," povedal pre TASR manažér skupiny Karimpol pre styk s klientmi. Nové priestory by potenciálnym klientom mali byť podľa jeho slov k dispozícii približne v polovici budúceho roka.

Po projekte spoločnosti VGP v Malackách prišla skupina Karimpol s druhou výstavbou logistických priestorov za posledné roky. Drvivá väčšina developérov sa totiž na Slovensku od vypuknutia krízy a oslabenia priemyselnej výroby sústreďuje na realizáciu projektov pre vopred určených nájomcov. Aj vďaka tomu sa priemerná úroveň neprenajatej plochy v 3. štvrťroku držala na úrovni pod 3 %. V rámci regiónu strednej Európy je tak podiel voľných priestorov na slovenskom trhu jeden z najnižších.

12.12.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...