1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Standard Textile získava luxusného talianskeho výrobcu hotelového textilu

textile1Cincinnati - Spoločnosť Standard Textile Co., Inc., globálny líder medzi výrobcami hotelového textilu a zdravotníckych odevov a textílií, oznámil, že uzavrel dohodu o akvizícii globálneho talianskeho výrobcu hotelového textilu Mascioni SPA, vrátane kolekcie Mascioni.

Hotelová kolekcia Mascioni dodáva posteľnú bielizeň, kúpeľové textílie, prestieranie a wellness vybavenie pre luxusné hotely na celom svete. Akvizícia globálneho výrobcu hotelového textilu a poskytovateľa textilných úprav ako je Mascioni posilní stratégiu značky Standard Textile pri upevňovaní vedúcej pozície na trhu cestovného ruchu a rozširovaní možností rastu.

Gary Heiman, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Standard Textile uviedol: „Sme veľmi radi, že sa značka Mascioni stáva súčasťou našej spoločnosti. Hotelová kolekcia Mascioni stelesňuje majstrovstvo a inováciu z dielne značky Mascioni, jedného z popredných talianskych výrobcov textílií a textilných úprav. Hotelová kolekcia Mascioni rozšíri naše portfólio a umožní uspokojiť potreby a hodnoty súčasných zákazníkov luxusných hotelov."

Francesco Russo, generálny riaditeľ spoločnosti Mascioni, dodal: „Od založenia spoločnosti Mascioni v roku 1957 si budujeme čo najlepšiu povesť v oblasti výroby luxusných tkanín. Veríme, že silná distribučná sieť firmy Standard Textile v Severnej Amerike urýchli rast značky Mascioni a hotelovej kolekcie Mascioni na celom svete."

Firma Standard Textile naznačila, že s firmou Mascioni SPA podpíše dohodu o dizajne a dodávke, aby vytvorila príležitosť vyrábať výrobky prostredníctvom spoločnosti Mascioni v Taliansku a zároveň využiť svetovú výrobnú infraštruktúru firmy Standard Textile.

„Toto partnerstvo a riadenie celého dodávateľského reťazca nám umožnia inovovať v každej fáze procesu a zabezpečiť konzistenciu najvyššej kvality a služieb," povedal Gary Heiman. „Hotelová kolekcia Mascioni ponúka luxusným hotelom výrobky výnimočnej kvality, ktoré ich hostia očakávajú, s podporou robustnej celosvetovej výrobnej a distribučnej siete."

Garry Heiman poznamenal, že hotelová kolekcia Mascioni bude naďalej fungovať ako nezávislá značka so sídlom v štáte Cincinnati, Ohio. Predpokladá sa, že transakcia sa ukončí v novembri 2018.

Spoločnosť Standard Textile vstúpila na trh cestovného ruchu s výrobkami navrhnutými výlučne pre potreby hotelov, od tých najexkluzívnejších, cez luxusné, butikové až po lifestylové. Spoločnosť dodáva bielizeň mnohým najväčším a najznámejším svetovým hotelovým značkám.

Spoločnosť Standard Textile tiež uzavrela licenčnú zmluvu so spoločnosťou Mascioni SPA, ktorá jej poskytuje výhradné právo na výrobu, marketing a predaj výrobkov značky Mascioni na spotrebiteľskom trhu USA.

20.11.2018 TASR

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...