1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Skupina Siemens v SR dosiahla obrat 713 miliónov eur

siemensAko uviedol dnes v Bratislave na výročnej tlačovej konferencii generálny riaditeľ Siemens, s. r. o., a hlavný predstaviteľ Siemens AG na Slovensku Vladimír Slezák, o nárast sa zaslúžili najmä dodávky technológie pre elektronický systém výberu mýta a pre novú paroplynovú elektráreň v Malženiciach.

Aktivity firiem spoločnosti sa sústredili do troch hlavných oblastí, a to do priemyslu, energetiky a zdravotníckej techniky. K 30. septembru 2010 Siemens na Slovensku zamestnával takmer 4700 pracovníkov, čo ho radí medzi najvýznamnejších zamestnávateľov v SR. Spoločnosť za hodnotené obdobie investovala vyše 10 miliónov eur.

Ako uviedol dnes v Bratislave na výročnej tlačovej konferencii generálny riaditeľ Siemens, s. r. o., a hlavný predstaviteľ Siemens AG na Slovensku Vladimír Slezák, o nárast sa zaslúžili najmä dodávky technológie pre
elektronický systém výberu mýta a pre novú paroplynovú elektráreň v Malženiciach. Aktivity firiem spoločnosti sa sústredili do troch hlavných oblastí, a to do priemyslu, energetiky a zdravotníckej techniky.

K 30. septembru 2010 Siemens na Slovensku zamestnával takmer 4700 pracovníkov, čo ho radí medzi najvýznamnejších zamestnávateľov v SR. Spoločnosť za hodnotené obdobie investovala vyše 10 miliónov eur.

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...