1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Priemyselnú zónu v Medzilaborciach stavebne zhodnotí Make Technology

industrial_parkBratislava - Stavebné práce, úpravy a inžinierske siete v priemyselnej zóne Medzilaborce - Mierová zabezpečí pre MH Invest, s.r.o., v celkovej konečnej cene 795.000 eur bez DPH bratislavská spoločnosť Make Technology, s.r.o.

Vyplýva to z Vestníka verejného obstarávania.

Predmetom zákazky je zhodnotenie vymedzeného územia pre rozvoj priemyselnej zóny s rozlohou 4,75 ha, ktorá sa nachádza severne za mestom Medzilaborce medzi riekou Laborec a cestou 2. triedy, kde bola v minulosti prevádzkovaná skládka komunálneho odpadu. Projekt rieši okrem iného aj hrubé terénne úpravy pod budúcou infraštruktúrou a dopravným napojením, výrub stromov, ako aj búranie stavebných objektov a konštrukcií na predmetnom území stavby.

Zmluvu o dielo verejný obstarávateľ uzatvoril 12. septembra 2011, pričom vyberal zo 6 predložených ponúk. Zákazka nie je spolufinancovaná zo zdrojov EÚ.

MH Invest, s. r. o., Bratislava, vznikla zápisom do Obchodného registra SR v januári 2007, pričom jej jediným vlastníkom je Ministerstvo hospodárstva SR s vkladom v hodnote 5,96 milióna eur. Predmetom činnosti firmy je najmä inžinierska činnosť – obstarávateľská činnosť v stavebníctve, ďalej poradenská činnosť v oblasti projektov a štrukturálnych nástrojov EÚ, ako aj technicko-organizačné zabezpečenie pri realizácii projektov.

27.09.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...