1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Spoločnosti PepsiCo a AQUA Carpatica oznamujú strategické partnerstvo

pepsicoPurchase - Spoločnosť PepsiCo, Inc. (NASDAQ: PEP) oznámila, že uzavrela strategickú dohodu s rumunskou značkou pramenitej vody AQUA Carpatica, na základe ktorej bude spoločnosť PepsiCo vlastniť 20-percentný podiel v spoločnosti AQUA Carpatica.

Na základe dohody bude mať spoločnosť PepsiCo práva na distribúciu pramenitej vody v Rumunsku a Poľsku s možnosťou rozšírenia na ďalšie trhy vrátane Spojených štátov. Oceňovaný produktový rad AQUA Carpatica, ktorý v roku 2010 založil švajčiarsko-grécky podnikateľ Jean Valvis, zahŕňa neperlivú pramenitú vodu a prírodne perlivú minerálnu vodu, ktorá sa plní do fliaš priamo pri zdroji v nedotknutých rumunských Karpatoch.

Prémiová perlivá prírodná minerálna voda AQUA Carpatica neobsahuje dusičnany a sodík a poskytuje prírodné elektrolyty. „Vďaka svojej vynikajúcej chuti a prémiovej pozícii je AQUA Carpatica dokonalým doplnkom existujúceho portfólia prémiových nápojov spoločnosti PepsiCo," povedal Silviu Popovici, generálny riaditeľ spoločnosti PepsiCo Europe. „Sme presvedčení, že silná značka AQUA Carpatica nájde odozvu u našich zákazníkov a spotrebiteľov na celom svete." „AQUA Carpatica je značka, ktorá je rovnako jedinečná ako miesto jej pôvodu.

Teší ma možnosť spojiť sa so spoločnosťou PepsiCo, aby sme rozšírili naše pôsobenie v Európe a preskúmali možnosti, ako priniesť značku AQUA Carpatica a jej zdravotné účinky novým spotrebiteľom na nových trhoch," povedal Jean Valvis, zakladateľ spoločnosti AQUA Carpatica. „Za niečo viac ako desať rokov sa AQUA Carpatica stala v Európe obľúbenou značkou, ktorú chceme v budúcnosti priniesť verejnosti. Teší ma, že spoločnosť PepsiCo zdieľa našu víziu rozvoja značky v Európe a na celom svete."

11.08.2022 TASR

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...