1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Potravinárska firma Campbell Soup predáva časť európskych prevádzok

campbell-soupNew York - Americká potravinárska spoločnosť Campbell Soup oznámila, že je v záverečnej fáze rokovaní o predaji časti jej európskej divízie firme súkromného kapitálu CVC Capital Partners. Hodnotu kontraktu spoločnosť nezverejnila.

Predpokladaný predaj zahrňuje produkciu polievok, omáčok a iných produktov, ktoré sa predávajú pod rôznymi názvami v Belgicku, Nemecku, vo Švédsku, Fínsku a Francúzsku. Kontrakt, ktorý ešte nie je konečný, nezahrňuje divízie v Británii, Írsku, na Blízkom východe alebo v Afrike.

Oznámenie spoločnosti je súčasťou štrukturálnych zmien najväčšieho výrobcu polievok na svete, ktoré zaviedla výkonná riaditeľka spoločnosti Denise Morrisonová potom, ako pred dvoma rokmi prevzala najvyšší post. Okrem ďalších zmien spoločnosti sa zamerala na diverzifikáciu firmy aj na čerstvejšie produkty, ktorých obľuba rastie. Z tohto dôvodu kúpila Campbell Soup firmu Bolthouse Farms vyrábajúcu prémiové ovocné šťavy, ako aj firmu Plum Organics, ktorá vyrába produkty pre deti.

19.08.2013 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...