1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Novým šéfom predstavenstva SPP bude od 20. júna Štefan Šabík

spp-logo1Bratislava - Novým predsedom predstavenstva spoločnosti Slovenský plynárenský priemysel, a.s. (SPP), s s účinnosťou od 20. júna 2014, Štefan Šabík, ktorý v tejto funkcii vystriedal Alexandra Saka.

Svoju činnosť v predstavenstve SPP ukončil tiež Marián Valko. Informoval o tom v súvislosti s konaním mimoriadneho valného zhromaždenia (MVZ) SPP hovorca firmy Peter Bednár.

V aktuálnom zozname členov predstavenstva SPP tak od 20. júna 2014 okrem predsedu Štefana Šabíka figurujú ako členovia Milan Hargaš, Petr Ivánek, Pierre Poncik a Ivana Zelizňáková.

Štefan Šabík v roku 1984 promoval na Strojníckej fakulte v Bratislave. V roku 1984 nastúpil do spoločnosti Slovenské elektrárne, Atómové elektrárne Mochovce. V rokoch 2007 až 2009 bol vrchným riaditeľom divízie riadenia v spoločnosti Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a.s. (JAVYS). V období 2010 až 2014 pôsobil ako generálny riaditeľ a predseda predstavenstva JAVYS.

Slovenský plynárenský priemysel, a.s., nadväzuje na viac ako 150-ročnú tradíciu plynárenstva na Slovensku, poskytuje dodávky energií a s nimi spojené služby na Slovensku aj na medzinárodných trhoch.

27.06.2014  TASR

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...