1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Nový generálny riaditeľ v Maďarsku

Kuehne Nagel El  Elemer Lanyi MartonPaty, Maďarsko – Márton Lányi (37), ktorý pracoval v spoločnosti Kuehne + Nagel na rôznych pozíciách už od roku 2006, prevzal od 1. júna 2014 zodpovednosť za riadenie maďarskej pobočky Kuehne + Nagel.

Márton Lányi pracuje v spoločnosti Kuehne + Nagel od roku 2006. Ako regionálny riaditeľ operatívy pre pozemnú prepravu, rozvinul východoeurópsku sieť pre zberné zásielky v rámci tohto regiónu. Od roku 2008 do júna 2014 zodpovedal za operatívu pozemnej prepravy v Maďarsku. Na svojej novej pozícii vystrieda bývalého riaditeľa Eleméra Élő, ktorý 31. mája 2014 odišiel do dôchodku potom, čo úspešne viedol maďarskú pobočku po dobu viac než sedmich rokov.

„Spoločnosť Kuehne + Nagel pôsobí v Maďarsku od roku 1992 a od tej doby neustále rozširuje sortiment ponúkaných služieb a logistickú infraštruktúru. Som presvedčený, že odborné poznatky miestneho trhu Martona Lányi, budú veľkým prínosom pre budúci úspešný rozvoj našej firmy“, uviedol Bob Mihok, regionálny riaditeľ spoločnosti Kuehne + Nagel východná Európa.

O Kuehne + Nagel

Kuehne + Nagel je jednou z popredných svetových logistických spoločností s približne 63.000 zamestnancami, pôsobiaca v 1.000 pobočkách a vo viac ako 110 krajinách. Koncern sa dlhodobo pohybuje na vedúcich pozíciách v segmentoch kontraktnej logistiky a leteckej či námornej prepravy a ponúka komplexné služby riadenia dodávateľského reťazca na báze najmodernejších IT riešení.

Spoločnosť Kuehne + Nagel pôsobí v Maďarsku v 3 lokáciách a zamestnáva 650 ľudí.

09.08.2014

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...