1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Permaswage otvára výrobné zariadenie v čínskom Suzhou

tvarovkaSUZHOU, Čína – Permaswage vybudovala výrobné zariadenie v jej úplnom vlastníctve v Suzhou Industrial Park, ktorý sa nachádza v Integrovanej zóne voľného obchodu. Zariadenie začalo výrobu začiatkom júla 2011 a v súčasnosti je v plnej miere prevádzkyschopné, pričom obrábacie zariadenia a stroje na finálnu úpravu sú už na mieste. 

Výkonný riaditeľ spoločnosti Permaswage Andrew Roberts popisuje zariadenie v Suzhou ako „kľúčový prvok v našom úsilí na rýchle sa rozvíjajúcom čínskom trhu, ako aj rozšírenú kapacitu pre náš globálny dopyt a skvele dopĺňa ďalšie výrobné zariadenia skupiny“. 

Generálny riaditeľ Permaswage China K.G. Ching popisuje zariadenie ako „najmodernejšie, ekologické výrobné miesto, ktoré by malo v priebehu 12 mesiacov zamestnať viac ako 100 ľudí“. 

Spoločnosť Permaswage je globálnym lídrom v oblasti produkcie trvalých a oddeliteľných tvaroviek pre kvapaliny pre letecký a kozmický priemysel a súvisiacich obrábacích technológií, ktorá má prevádzky v kalifornskom Los Angeles, v Paríži a v čínskom meste Suzhou. Axiálne a radiálne tvarované tvarovky spoločnosti Permaswage sú montované do veľkej väčšiny leteckých platforiem na celom svete.

Permaswage je holdingová spoločnosť Bridgepoint Capital, čo je popredná medzinárodná skupina pôsobiaca v oblasti súkromného vlastného kapitálu.

21.10.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...