1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Značka LG ELECTRONICS získala na veľtrhu CES 2020 rekordný počet ocenení

LG Electronics logo1Bratislava - Spoločnosť LG Electronics (LG) si z veľtrhu CES® odviezla najviac ocenení od odborníkov - tento rok získala viac ako 150 vyzna-menaní. Cenu za Najlepší televízor CES navyše prevzala už šiesty rok po sebe.

Te-levízory LG CX OLED TV zvíťazili nad doslova tisíckami nových modelov, uvedených na tomto ročníku CES, a odnášajú si ocenenie Best of CES Awards.

Vďaka špičkovým televízorom LG OLED spoločnosť LG opäť dominovala v kategórii televízorov. Získala 83 ocenení a vyznamenaní od širokej škály expertov v tomto odbo-re. Špičkový rolovací televízor LG SIGNATURE OLED TV RX (model 65RX) bol ocenený Asociáciou spotrebiteľských technológií (Consumer Technology Association - CTA) a získal cenu CES Best of Innovation Award v kategórii Video displays. Tele-vízor LG SIGNATURE OLED ZX 8K bol ocenený ako CTA Mark of Excellence Vi-deo Display Product of the Year. Viac ako dve desiatky ocenení obdržali aj televízory NEXTGEN OLED spoločnosti LG s procesorom a9 Gen 3.

Nová spredu plnená práčka LGThinQ s umelou inteligenciou AIDD získala najviac ocenení medzi domácimi spotrebičmi LG, okrem iného aj od uznávaných médií USA Today a Newsweek. LG InstaView ™ Door-in-Door® chladnička s Craft Ice ™, pýši-aca sa novým dávkovačom Craft Ice s pozvoľným roztápaním, získala ocenenie CTA Mark of Excellence Award, CES Innovation Award a uznanie od magazínu Women 'Health.

Smartfón LG G8XThinQ s duálnym displejom a 5G obdržal CES Innovation Awards. Ocenenie získal aj nový proaktívny servis a zákaznícka starostlivosť s umelou inteligen-ciou. Na ohromujúcu výstavu LG OLED "Wave" na stánku LG sa navyše prišli pozrieť desiatky tisíc návštevníkov.

Celkovo spoločnosť LG získala 17 ocenení CES Innovation Awards naprieč kategóriami domácich spotrebičov, domácej zábavy a mobilnej komunikácie. LG získala najvyššie ocenenie ako od technických expertov, tak aj od popredných médií, ako napríklad Time, Newsweek, USA Today /Reviewed.com, Engadget, Future, Good Housekeeping, The Verge, Architectural Digest a mnoho ďalších.

Medzi hlavné ceny, ktoré spoločnosť LG získala na veľtrhu CES 2020, patria:

LG CX 4K OLED
Engadget: Best of CES
PC Mag: Best of CES
Reviewed.com: Editor's Choice Award
Pocket-lint: Best of CES
HD Guru: CES Top Pick
CTA Mark of Excellence: Video Display Product of the Year

LG GX Gallery Series 4K OLED TV
Gear Patrol: Editor’s Pick CES 2020
BGR: Best of CES 2020
HD Guru: CES Top Pick
TechRadar: Best TVs of CES

LG SIGNATURE OLED ZX 8K TV
CES 2020 Innovation Award
CTA Mark of Excellence: Video Display Product of the Year
Gadget Match: Best of CES 2020
BGR: Best of CES 2020

LG Signature RX Rollable OLED
CES 2020 Innovation Award
Engadget: Best New TVs at CES 2020
SPY: Best of CES 2020

LG Soundbar SN11RG
CES 2020 Innovation Award
CTA Mark of Excellence: Loudspeaker of the Year: Soundbar

LG PuriCare Mini Air Purifier
CES 2020 Innovation Award
CTA Mark of Excellence: Emerging Technologies / Disruptor / Miscellaneous Home Technology Enhancements

LG ThinQ Front-Load Washing Machine
USA Today/Reviewed.com CES Editors’ Choice Awards: Editor’s Choice
Newsweek: Best of CES 2020

LG Proactive Customer Care
USA Today/Reviewed.com CES Editors’ Choice Awards: Editor’s Choice

LG G8X ThinQ with Dual Screen
CES 2020 Innovation Award

Všetky ceny a vyznamenania LG CES 2020, rovnako ako ďalšie informácie o pro-duktoch spoločnosti LG, uvedených na veľtrhu CES, nájdete na adrese www.lgnewsroom.com.

14.02.2020

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...