1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Spoločnosť Heartbeat Experts rozširuje portfólio svojich farmaceutických klientov na rozvíjajúcich sa trhoch

tlakomerNew York - Spoločnosť Heartbeat Experts, globálny líder v oblasti riešení na vedenie zúčastnených strán v súvislosti s priemyselným odvetvím prírodných vied, oznámila rast príjmov a zvýšenie počtu klientov v Brazílii, Rusku, Číne, Indii a Kórei.

Spoločnosť Heartbeat Experts oznámila, že celkové príjmy z týchto trhov vzrástli v treťom štvrťroku 2012 o 50 %.

 

Spoločnosť vykázala akvizíciu 15 nových klientov na týchto rozvíjajúcich sa trhoch. Nové projekty sa zameriavali na uvádzanie farmaceutických produktov v rôznych terapeutických odvetviach vrátane onkológie, kardiológie, diabetológie, reumatológie, respiračných chorôb, infekčných chorôb, imunológie, neurológie a gastroenterológie. Sedem nových klientov kúpilo projekty zaoberajúce sa identifikáciou kľúčových názorových vodcov (Key Opinion Leader, KOL) a šesť klientov kúpilo projekty zamerané na získanie prístupu na trh a finančné úhrady. Osem z 15 klientov vytvorilo spoločenstvo zúčastnených strán, aby sa zúčastnené strany zapojili do uvádzania svojich produktov na trh.

Spoločnosť Heartbeat Experts tiež oznámila zvýšenie stavu zamestnancov na detašovaných pobočkách v Brazílii, Rusku, Indii, Číne a Kórei. Najväčší rast zaznamenala Čína, kde pribudlo sedem pracovníkov na prácu s klientmi vrátane troch pracovníkov so zodpovednosťou na úrovni riaditeľov, ktorí zodpovedajú za rozvoj podnikania.

Prezident spoločnosti Heartbeat Experts, Larry Cohen: "Tento úspech nám umožní slúžiť našim klientom na lokálnej báze prostredníctvom tímov na rozvoj podnikania, marketing a služby na jednotlivých trhoch BRICK (Brazília, Rusko, India, Čína, Kórea). Vedenie zúčastnených strán je riadené na úrovni jednotlivých krajín a naša miestna prítomnosť nám poskytuje konkurenčnú výhodu. Okrem našich značkových obchodov s liekmi a prístrojmi sme získali nových klientov z radov výrobcov generík a podobných bio produktov, ktorí sa sústreďujú viac na kľúčových názorových vodcov (KOL) s cieľom zabezpečiť schválenie a zlepšiť prijatie svojich špeciálnych produktov."

"Naši klienti investujú značné prostriedky do marketingu a lekárskych tímov v Číne, takže sme zodpovedajúcim spôsobom rozšírili počet našich miestnych zamestnancov," povedal Keren Priyadarshini, viceprezident pre oblasť Ázie a Pacifiku. "Spoločnosti v oblasti APAC (Ázia a Pacifik) uvádzajú konkurenčné produkty s vysokou cenou, ktorá vyžaduje, aby kľúčoví názoroví vodcovia a kľúčové zúčastnené strany zabezpečili vzdelávanie odborných komunít, pričom našou úlohou je pomôcť našim klientom zapojiť tieto strany."

Rosangela Deamo, viceprezidentka pre Latinskú Ameriku, dodala: "V Brazílii čelíme rozvoju výborov a organizácií podieľajúcich sa na určovaní úhrad a na prístupe lekárskych spoločností na trh. Rozšírenie nášho miestneho zastúpenia a znalosti v Brazílii nám poskytujú najlepšiu pozíciu na zistenie kľúčových zúčastnených strán v rámci týchto organizácií a výborov, ktoré našim farmaceutickým klientom pomôžu získať súhlas a predávať svoje výrobky."

Spoločnosť Heartbeat Experts je popredným dodávateľom riešení na riadenie zúčastnených strán, ktorý slúži 20 z 20 najvýznamnejších farmaceutických spoločností a 18 z 20 najvýznamnejších spoločností v oblasti lekárskych prístrojov. Spoločnosť Heartbeat Experts poskytuje softvér a údaje na identifikáciu kľúčových názorových vodcov, riadenie kľúčových názorových vodcov, stanovovanie cien a úhrad, formulárový prístup a regulačné záležitosti spolu so súborom produktov na zapojenie zúčastnených strán vrátane virtuálnych poradných zborov, HCP spoločenstiev a prieskumu trhu. Vďaka rozsiahlej miestnej prítomnosti poskytuje spoločnosť Heartbeat Experts tieto služby v osemnástich pobočkách na celom svete.

22.12.2012 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...