1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

VW Slovakia na veľtrhu práce ponúkne 650 pracovných miest

volkswagen factoryBratislava - Volkswagen Slovakia (VW SK) bude na tohtoročnom veľtrhu práce Profesia days 15. - 16. februára v Bratislave hľadať stovky pracovníkov. Návštevníci v bratislavskej Inchebe si budú môcť pri stánku VW SK pozrieť aj nový VW up! vyrábaný v bratislavskom závode firmy ešte pred slovenskou premiérou. Záujemcovia o prácu sa môžu informovať o spoločnosti, voľných pracovných pozíciách, sociálnom programe či vzdelávacích aktivitách.

V súčasnosti má VW SK otvorených 12 typov pracovných pozícií a ponúka stovky pracovných miest. Pre bratislavský závod hľadá 650 výrobných pracovníkov pre karosáreň, lakovňu, montáž a zváračov CO2 v súvislosti so spustením tretej zmeny pre produkciu vozidiel radu New Small Family. Ďalej potrebuje obsadiť pozície pracovníkov lisovne, plánovačov, údržbárov elektrikárov/elektronikov a údržbárov mechanikov. Minuloroční a tohtoroční absolventi vysokých škôl sa môžu uchádzať o pozície v Trainee programe VW SK, študentom firma ponúka prax a brigády na rôznych oddeleniach.

Absolventi v stánku VW SK získajú informácie o pozíciách v rámci Trainee programu. Pre študentov, ktorých ukončenie štúdia ešte len čaká, je určený program IngA – Inžinier v automobilovom priemysle. V rámci neho absolvujú študenti odbornú prax a najlepší z nich získajú štipendium na celý akademický rok. Navyše študenti, ktorí spolupracujú s firmou počas štúdia, sa môžu zapojiť do aktivít Klubu študentov VW SK, medzi ktoré patria rôzne exkurzie, tímové aktivity či možnosť vyhrať jazykový kurz v zahraničí alebo auto na víkend.

15.02.2012 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...