1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

VW SK otvoril logistické tréningové centrum

vwBratislava - Volkswagen Slovakia (VW SK) v spolupráci s firmou DHL v týchto dňoch otvoril v bratislavskom závode nové logistické tréningové centrum.

Ide o vôbec prvé centrum tohto typu v celom koncerne Volkswagen.

Podľa Juraja Janáča, vedúceho logistiky VW SK, v stredisku budú školiť aj kolegov z iných závodov z celého sveta. V logistickom tréningovom centre sa budú zamestnanci zoznamovať so všetkými oblasťami logistiky, od základných až po veľmi zložité.

Zaškoľovaní pracovníci sa tu stretnú so všetkým, čo ich bude čakať aj v reálnych podmienkach, či už z teoretického, alebo praktického hľadiska. Trénuje sa tu napríklad manipulácia s krehkými alebo ľahko poškriabateľnými materiálmi. Pri teoretickej výučbe sa tu pod dohľadom špeciálne vyškolených trénerov, akreditovaných priamo koncernom VW, využívajú e-learningové, vizuálne aj tlačené materiály.

Tréning nových logistov trvá štyri dni. Účastníci sú rozdelení do troch skupín podľa uplatnenia – obsluha vysokozdvižných vozíkov, ťahači a pracovníci pripravujúci materiál. Každá zo skupín má svoje špecifiká. Každý tréning sa skladá z inštruktáže, tréningu za pomoci trénera a napokon samostatného tréningu bez inštrukcií.

29.09.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...