1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

V rámci bratislavského projektu Pod vŕškami sa kolauduje 66 bytov

panelak 2Bratislava - V rezidenčnom projekte Pod vrškami v bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica sa kolaudujú prvé byty.

Na trh sa tak dostane 66 nových jedno- až päťizbových bytových jednotiek. V rámci štyroch trojpodlažných bytových domoch je k dispozícii aj 90 garážových státí a 46 pivničných kobiek v suteréne.

"Výstavba prvej etapy domov sa po určitom počiatočnom váhaní zapríčineným hospodárskou krízou a situáciou na realitných trhoch, rozbehla plynulo a prebieha podľa harmonogramu," informovala dnes skupina developérov Opera SL Group. Tú tvoria izraelské spoločnosti SL Group, Delek a BSG v partnerstve so slovenskou spoločnosťou Opera.

Po skolaudovaní prvých štyroch obytných budov má investor v pláne pokračovať vo výstavbe ďalších troch objektov s kancelárskymi priestormi. Ich súčasťou bude aj 9 obchodných prevádzok na prízemí.

Projekt Pod vŕškami predstavuje ucelený koncept novej štvrte na rozlohe zhruba 310.000 m2. "Popri pozemkoch na výstavbu individuálnych a radových rodinných domov ponúka aj apartmány, obchodné priestory, školu, škôlku a verejný park," uviedla skupina Opera SL Group.

20.12.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...