1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

V Hamuliakove sa pripravuje výstavba 79 nových bytov

panelak 1Bratislava - Spoločnosť Quintela plánuje v Hamuliakove postaviť štyri bytové domy, ktoré celkovo poskytnú 79 nových bytov.

Pôjde o jednoizbové, dvojizbové a trojizbové byty. "Bytové domy sú štvorpodlažné s ustupujúcim piatym podlažím, vstupy sú orientované na západnú a východnú stranu," uvádza sa v zámere, ktorý na svojej internetovej stránke zverejnila Slovenská agentúra životného prostredia.

Projekt celkovo prinesie 33 jednoizbových, 33 dvojizbových a 13 trojizbových bytov. Na pozemku sa navrhuje postaviť aj 145 odstavných a parkovacích stojísk pre bytové domy, z toho 6 stojísk má byť vyhradených pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu.

Celkové náklady na realizáciu projektu predstavujú 5 miliónov eur. Doba výstavby sa odhaduje na 16 až 28 mesiacov, pričom predpokladaný začiatok výstavby navrhovateľská spoločnosť vo svojom zámere neuviedla.

03.04.2013 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...