1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Stavebný veľtrh Coneco prináša nové témy

coneco vystava stavebnictvoBratislava - V areáli bratislavskej Incheby vrcholia prípravy na medzinárodný stavebný veľtrh CONECO, ktorý spolu so svojimi špecializovanými podujatiami, prinesie nové témy. Veľtrh sa začína 9. apríla o potrvá do 13.apríla.

Jeho zameranie rozšíria Drevostavby, Pamiatky a Salón architektúry. Na ploche 40 000 štvorcových metrov návštevníci nájdu 452 vystavovateľov z jedenástich krajín s ponukou od stavebných materiálov, až po okná dvere, elektroinštalácie, strechy, či relax v záhrade.

Veľtrh, ktorý sa posledné roky orientuje čoraz intenzívnejšie na šetrenie životného prostredia a energií tento rok charakterizuje motto: „Stavajte s nami úsporne.“ Cieľom podujatia je poskytnúť ľuďom asistenciu pri výbere tých správnych materiálov a technológií. Na úvod veľtrhu sa uskutoční konferencia „Stretnutie lídrov v slovenskom stavebníctve„ za účasti predstaviteľov vlády a odvetvia stavebníctva.

Tohtoročný stavebný veľtrh prezentuje verejnosti technologické energetické trendy a v podobnom duchu sú ladené mnohé sprievodné programy pre odborníkov. Pokrývajú 5 hlavných okruhov, pričom všetky z nich kladú akcent na ekologicko-ekonomický prístup k stavebníctvu. Programy sa venujú týmto témam: Architektúra a projektovanie, Udržateľnosť v stavebníctve, Racioenergia -  život s energiou, Nové predpisy a legislatíva, Pamiatky.

Po prvýkrát veľtrh dopĺňa sekcia Drevostavby, pasívne domy a zelené budovy, kde sú sústredené firmy s ponukou krásnych ekonomicky aj ekologicky nenáročných domov. Drevo prežíva už aj na Slovensku po desaťročiach zaznávania, renesanciu svojho uplatnenia v stavebníctve.

Profil CONECA dotvára aj veľtrh Pamiatky, ktorý je zameraný na aktuálnu tému rekonštrukcie, renovácie a revitalizácie kultúrneho dedičstva krajiny.

10.04.2013 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

Súvisiace články:

Začína stavebný veľtrh CONECO

 

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...