1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Výrobca Igráčika chystá jeho verziu pre dospelých

efko-logoPraha - Legendárna plastová figúrka Igráčik, ktorú český výrobca Efko vrátil vlani na pulty predajní, bude mať verziu pre dospelých. Figúrky sa budú predávať v darčekovom balení spolu so želaním, konštatujú Hospodářské noviny.

"Igráčik pre dospelých nebude stvárňovať jednotlivé profesie, ale rôzne životné štýly. Inak bude vyzerať figúrka, ktorú kúpite zapálenému rybárovi v rokoch a inak postavička pre tínedžera," vysvetľuje Miroslav Kotík, majiteľ firmy Efko.

Firma plánuje vydať novú kolekciu na budúci rok pred sviatkom zamilovaných. Budú v nej rovnako ako v prípade figúrok pre deti zastúpené obe pohlavia.

"Zistili sme, že veľa dospelých si Igráčikov kupuje z nostalgie. Týmto krokom ich chceme ešte viac osloviť. Zároveň mierime na mladšiu generáciu, ktorú už Igráčik prestal baviť ako hračka," dodáva Kotík.

Kolekciu pre dospelých plánuje jeho firma predávať najmä v darčekových predajniach, v kníhkupectvách či v trafikách.

Firma Efko začala znovuzrodeného panáčika predávať vlani na konci letných prázdnin, keď sa jej podarilo vyriešiť spor okolo značky, ktorú nakoniec odkúpila, ale cenu neprezradila. Od začiatku výroby už predala 250.000 figúrok. Okrem Česka a Slovenska ich začala vyvážať aj do Poľska, Ruska a Japonska.

30.08.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...