1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

O strategickú spoluprácu s VOP Nováky sa hlásia tri spoločnosti

slovakia-flagBratislava - Do ponukového konania na výber strategického partnera pre Vojenský opravárenský podnik (VOP) Nováky, a.s., sa prihlásili všetci traja zaregistrovaní uchádzači. Obálky so súťažnými ponukami za prítomnosti ministra obrany SR Martina Glváča (Smer-SD) otvárala komisia, ktorú vymenovalo predstavenstvo spoločnosti. TASR o tom informovala hovorkyňa rezortu obrany Martina Balleková.

"Dúfam, že to dospeje k zdarnému koncu a podpíšeme zmluvu, a ideme ďalej do iných podnikov, pretože tam máme podobnú situáciu, ak nie horšiu," povedal minister Glváč. Komisia už v súčasnosti posudzuje jednotlivé súťažné ponuky a ich úplnosť. O víťazovi chce rezort rozhodnúť čo najskôr.

Návrh rezortu obrany na výber strategického partnera pre VOP Nováky formou verejného ponukového konania odsúhlasila 1. augusta 2012 vláda SR. Potom bolo vypísané verejné ponukové konanie. Registrácia záujemcov prebehla formou prihlášky, pripomenula Balleková.
Podstatná časť hnuteľného a nehnuteľného majetku vo vlastníctve VOP Nováky by sa tak mohla prenajať strategickému partnerovi na 20 rokov. Zámerom rezortu obrany je vyriešiť nepriaznivú ekonomickú situáciu podniku, ktorá vznikla po tragickom výbuchu v roku 2007.

27.09.2012 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...