1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Slovakia Energy začala predávať plyn

gas_fire_smallBratislava - Spoločnosť Slovakia Energy, alternatívny dodávateľ elektriny domácnostiam, malým a stredným podnikom, začala i predaj plynu. Obchodní zástupcovia spoločnosti ponúkajú odberateľom obe komodity spoločne. Slovakia Energy ponúka plyn podľa regiónu o 6 až 10 % lacnejšie ako dominantný dodávateľ Slovenský plynárenský priemysel. V súčasnosti má 20.000 zákazníkov odoberajúcich elektrinu.

Spoločnosť ponúka elektrinu a plyn firmám prostredníctvom siete vlastných obchodných zástupcov, domácnostiam prostredníctvom podomových obchodníkov.

Slovakia Energy bola prvým alternatívnym dodávateľom elektriny, ktorý začal na Slovensku predávať lacnejšiu elektrinu domácnostiam. V priebehu roka 2010 vybudovala svoj vlastný tím obchodníkov zameraných na predaj elektriny a plynu firemným zákazníkom a najala tri nové externé firmy, ktoré budú zabezpečovať priamy predaj domácnostiam. Každá z firiem bude mať na starosti jeden z troch regiónov na Slovensku.

Okrem úplne nanovo vybudovaného predaja posilnila Slovakia Energy svoje call centrum a na prelome roku 2010 a 2011 zaviedla úplne nový fakturačný systém, vďaka ktorému budú faktúry prehľadnejšie a ktorý umožní vrátiť zákazníkovi preplatky, ktoré boli v minulosti prevedené do ďalšieho fakturačného obdobia a spôsobovali nejasnosti vo vyúčtovaní.

04.07.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...