1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

S novým produktom SPP SuperVýhodne môžu podnikatelia získať plyn o 15 % lacnejšie

spp_logo_1Bratislava - Každý podnikateľ má záujem na tom, aby za plyn platil čo najmenej.
Odpoveďou na túto požiadavku je nový cenový produkt SuperVýhodne od SPP. Vďaka nemu môžu firemní zákazníci získať plyn o 15 % lacnejšie. A to všetko so starostlivosťou a službami od overeného a spoľahlivého dodávateľa.

Nový cenový produkt SPP SuperVýhodne predstavuje v súčasnosti jednu z najvýhodnejších cenových ponúk na trhu. Je určený pre firemných zákazníkov vo všetkých tarifách M1 až M4. Celková úspora pri tomto produkte závisí od množstva spotrebovaného plynu a tarify, do ktorej podnikateľ spadá. Ak odberateľ dodrží dohodnuté podmienky odberu v dvoch po sebe nasledujúcich 12-mesačných obdobiach, môže v prvom roku získať plyn až o 15 % lacnejšie.

„Podnikatelia by pri zvažovaní cenových ponúk na dodávku plynu mali porovnávať porovnateľné, teda nie cenníkové ceny, ale reálne ponuky, ktoré im jednotliví dodávatelia môžu a vedia poskytnúť. V SPP majú dnes malé a stredné podniky na výber niekoľko možností, ako znížiť svoje platby za plyn. Pre dosiahnutie maximálnej úspory je kľúčový čo najpresnejší odhad spotreby. Malé a stredné firmy spravidla nemajú vlastných energetických špecialistov alebo manažérov, takže tu je dlhoročná skúsenosť technických špecialistov SPP ešte dôležitejšia ako v iných segmentoch. Naši odborníci vedia podnikateľom poradiť, ktorý produkt SPP je z pohľadu objemu a štruktúry ich odberu najvýhodnejší, a pomôcť im tak docieliť maximálnu úsporu," vysvetľuje Jiřina Repaská, riaditeľka sekcie marketingu a retailu SPP.

Produkt SuperVýhodne môžu získať firemní zákazníci vo všetkých tarifách M1 až M4, ktorí ešte nemajú uzatvorenú zmluvu na iný produkt SPP. Uzatvorenie zmluvy je bez poplatkov.

Výhody produktu SuperVýhodne:
- jedna z najvýhodnejších cenových ponúk na trhu - bez obmedzenia hornej hranice odberu zemného plynu - uzavretie zmluvy na nový produkt bezplatne - odborné poradenstvo špecialistov SPP pri porovnaní cenových ponúk, pri nastavení tarify aj pri optimalizácii spotreby - zázemie veľkého a spoľahlivého dodávateľa – nadštandardná úroveň obsluhy a dostupnosť - v každom regióne Slovenska osobne na Zákazníckych centrách, e-mailom aj telefonicky.

19.10.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...