1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Energie2 začína od 1. októbra s dodávkami plynu aj pre domácnosti

gas_fire_bigBratislava - Alternatívny predajca zemného plynu a elektriny spoločnosť Energie2, a.s., začína od 1. októbra tohto roka s fyzickými dodávkami zemného plynu aj pre domácnosti.

"Spoločnosť doteraz zásobovala plynom len priemyselné podniky a komunálnu sféru, pričom fyzicky dodávala plyn veľkým odberateľom od júla tohto roka. S dodávkami elektriny pre veľkoodberateľov aj maloodberateľov začne od 1. januára 2012," informoval dnes na tlačovej besede v Bratislave obchodný riaditeľ spoločnosti Dávid Vlnka.

"Počítame s tým, že počet všetkých našich odberateľov od januára 2012 dosiahne približne po 3000 pri zemnom plyne i elektrine," spresnil.

"Oproti dominantným dodávateľom má Energie2 v súčasnosti ceny zemného plynu nižšie o 10 % až 14 %, v priemere o 12 %, a elektriny o približne 10 %, v závislosti od zvolenej sadzby," dodal.

Energie2, a.s., Bratislava vznikla koncom marca 2011. Predmetom jej činnosti je okrem iného energetické poradenstvo, dodávka plynu a dodávka elektriny. Eviduje základné imanie v hodnote 66.000 eur a má pobočky v Topoľčanoch a Prešove. Spoločnosť pôsobí okrem SR aj na českom trhu. V súčasnosti zamestnáva v SR 16 stálych pracovníkov.

20.09.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...