1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Prologis oznamuje novú výstavbu na Slovensku

Logistic Park1Prologis, Inc., medzinárodný vlastník, prevádzkovateľ a developer industriálnych nehnuteľností, oznámil začiatok výstavby s rozlohou 47 000 m2 v Prologis Park Bratislava. Prologis Park Bratislava (DC7) sa bude rozvíjať vo dvoch fázach. Prvá fáza výstavby 24 500 m2 sa začne v marci 2012 a jej dokončenie je naplánované na tretí štvrťrok toho istého roku.
 
„Naše portfólio je 100 % prenajaté, všetky zariadenia sú využité  a naši zákazníci stále prejavujú veľký záujem o Prologis Park Bratislava. Rozhodli sme sa urobiť krok vpred, smerom k špekulatívnej výstavbe,“ uviedol Martin Polák, vice prezident a market officer spoločnosti Prologis pre Českú republiku a Slovensko. „Aj napriek tomu, že našou prioritou sú a aj naďalej budú naši existujúci zákazníci, súčasná situácia na trhu predstavuje možnosť rozšíriť portfólio našich klientov.“    

Prologis Park Bratislava je strategicky umiestnený pozdĺž prvého výjazdu z diaľnice D1, 24 kilometrov východne od centra Bratislavy a 2 kilometre od Senca. Park sa v súčasnosti skládá z šiestich distribučných zariadení s rozlohou 183 000 m2. Kapacita parku umožňuje umiestniť ďalšie dve budovy s rozlohou 100 000 m2.
 
Existujúcimi zákazníkmi Parku sú: Carcoustics, Červa Slovensko, ČSAD Invest Logistics, DHL Logistics Slovakia, dm drogerie markt, Lagermax Slovakia, Movianto Slovensko, NAY, Spandex, Tesco International Clothing Brand, Textile House for EURO TRADE, Tinaco a Raben Logistics
 
Prologis je, k 31. marcu s tromi distribučnými parkmi, ktoré sa nachádzajú v Senci, Galante (Gáni) a Novom meste nad Váhom, a ktoré presahujú rozlohu 404 000 m2,vedúcim poskytovateľom distribučných priestorov na Slovensku.

28.05.2012

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...