1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

DACHSER rozbehol ďalšiu priamu linku zbernej služby do Nemecka

Dachser1DACHSER, medzinárodný poskytovateľ logistických služieb, spustil novú priamu linku zbernej služby do nemeckého Radeburgu. Ide už o štvrtú priamu linku do Nemecka spoločnosti DACHSER, ktorá denne odchádza zo Slovenska.

 „Na zvýšený tok tovaru do Nemecka a odtiaľ ďalej, sme zareagovali zavedením novej linky do Radeburgu blízko Drážďan,“ hovorí Ing. Roman Stoličný, Managing Director a člen predstavenstva DACHSER Slovakia a.s. „Naši zákazníci tak môžu využiť ešte rýchlejšie a efektívnejšie spojenie s nemeckým a európskym  trhom,“ dodáva.  

DACHSER Slovakia v súčasnej dobe prevádzkuje z  Lozorna pri Bratislave viac ako 20 priamych liniek – do Košíc a Martina, do Českej republiky, Talianska, Nemecka, Poľska, Maďarska, Rakúska, Slovinska, Chorvátska, Srbska, Grécka, Bosny a Hercegoviny, Rumunska a Bulharska.
                                                            
Základné informácie o skupine DACHSER

Medzinárodný logistický koncern DACHSER ponúka všetky služby v oblasti logistiky a  prepravy. Má 347 vlastných pobočiek po celom svete a jej jedným z lídrov na trhu poskytovateľov logistických služieb v oblasti European Logistics. V súčasnosti zamestnáva 21.650 ľudí z celého sveta, ktorí za minulý rok zrealizovali 49,8 miliónov zásielok vážiacich celkom 37,46 miliónov ton. Celkový obrat koncernu DACHSER v roku 2012 robil 4,41 miliárd  €.

Základné informácie o spoločnosti DACHSER Slovakia a.s.
História spoločnosti DACHSER sa začína v roku 1995, kedy bola založená spoločnosť Lindbergh Air Freight, s.r.o. Zameranie aktivít spoločnosti v prvom roku bolo v poskytovaní kompletných zasielateľských služieb pri preprave leteckých zásielok. Následne po predložení požiadaviek od zákazníkov sa aktivity rozvinuli aj na poskytovanie námornej a pozemnej prepravy. V roku 2004 sa spoločnosť stala súčasťou nemeckej logistickej spoločnosti DACHSER a až do roku 2009 vystupovala na trhu pod menom LINDBERGH & DACHSER a.s. . Od 1.1.2010 spoločnosť pôsobí na trhu pod obchodným menom DACHSER Slovakia a.s. Premenovaním bol zavŕšený integračný proces spoločnosti do celosvetovej siete koncernu DACHSER. V súčasnosti má DACHSER na Slovensku 4 pobočky – v Bratislave, Lozorne,  Martine a Košiciach, v ktorých pracuje takmer 100 zamestnancov.

16.04.2013

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...