1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Dachser otvoril v Lozorne logistické centrum pre celý región

dachser bigBratislava - Spoločnosť Dachser otvorila v Lozorne nové logistické centrum s rozlohou 64.000 štvorcových metrov (m2).

Na tejto ploche prevádzkuje logistickú križovatku pre strednú a východnú Európu, tzv. Eurohub, ako aj vlastnú slovenskú pobočku. "Bratislava je druhým Eurohubom v rámci pozemnej prepravnej siete Dachser, ktorý vytvára priame spojenie do 14 krajín prostredníctvom 19 denne presne načasovaných importných a exportných služieb," informovala spoločnosť.

V novom logistickom centre sa nachádza prekládková hala pre priemyselné tovary s rozlohou 3565 m2, ktorá umožňuje súbežné nakladanie a vykladanie 31 kamiónov. Súčasťou centra je aj administratívna budova s rozlohou 1800 m2 využiteľnej podlahovej plochy. V druhej etape výstavby pribudne ešte sklad so skladovacou plochou pre 13.500 paliet.

Výstavba celého centra trvala deväť mesiacov a koncom marca sa do nových priestorov presťahovala aj Dachser Slovakia. "Navýšili sme stav zamestnancov o päť ľudí, čo je takmer o 10 %. Do roku 2015 plánujeme mať okolo 200 zamestnancov v rámci celého Slovenska, čo je nárast oproti súčasnému stavu o 120 %," avizoval manažér pobočky Dachser na Slovensku Roman Stoličný. Na celom svete má spoločnosť Dachser viac ako 19.000 zamestnancov, pracujúcich v 310 pobočkách.

20.06.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...