1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

FlukeBiomedical predstavil prenosný analyzátor elektrickej bezpečnosti

tlakomerEverett, Washington- Spoločnosť FlukeBiomedical predstavila svoj najnovší výrobok z oblasti produktov pre elektrickú bezpečnosť.

Ide o analyzátor elektrickej bezpečnosti ESA609, v ktorom spojili prenosné vyhotovenie, dostatočne robustnú konštrukciu a špičkovú kvalitu, vďaka ktorej si získali vedúce postavenie v tejto oblasti.

Analyzátor ESA609 je prispôsobený potrebám technikov, ktorí sú neustále na cestách. Je vybavený tuhým pogumovaným puzdrom, ktoré mu poskytuje dokonalú ochranu pri preprave a zároveň prístroj chráni pred nárazmi, ak napríklad spadne na zem. Jeho nízka hmotnosť a funkčný popruh z neho navyše robia jeden z najlepších prenosnejších analyzátorov vo svojej kategórii.

„Veľmi nás teší, že môžeme analyzátor ESA609 predstaviť na trhu s výrobkami pre biomedicínske testovanie," vysvetľuje ShirinKhanna, marketingová manažérka spoločnosti FlukeBiomedical. „Naši zákazníci nás žiadali, aby sme naše kvalitné, spoľahlivé a presné analyzátory vyrobili aj v prenosnej verzii a doplnili ich o robustnú konštrukciu. Prístroj ESA609výsledkom týchto požiadaviek.“

Tento prenosný analyzátor predstavuje najnovšie riešenie testovania elektrickej bezpečnosti od svetovej jednotky v oblasti elektrických bezpečnostných analyzátorov. Analyzátor ESA609 spĺňa globálne elektrické bezpečnostné normy a testuje zariadenia a súčiastky podľa noriem ANSI/AAMI ES1, NFPA-99, IEC62353 a IEC60601-1.

Analyzátor ESA609 poskytuje všetky funkcie potrebné na testovanie zdravotníckych zariadení, keď prítomnosť pacienta nie je potrebná, a umožňuje merať napätie, uzemnenie, prúd pretekajúci zariadením, zvodový prúd a tiež premeriavanie jednotlivých bodov.

Na používanie analyzátora ESA609 nie je potrebné žiadne zaškolenie, testovanie prebehne rýchlo jednoduchým stlačením tlačidla, ktoré tiež umožňuje rýchly prechod medzi jednotlivými testami, a tak základné merania trvajú iba niekoľko minút. Kvalitné prepínače umožňujú používateľom bezproblémovo zmeniť polaritu a konfiguráciu neutrálneho prepojenia.

O spoločnosti FlukeBiomedical

FlukeBiomedical je popredným svetovým poskytovateľom skúšobných a meracích zariadení a služieb v zdravotníckom priemysle. Snažíme sa byť tými najlepšími v poskytovaní moderných a inovatívnych riešení pre zlepšenie kvality globálneho zdravia. Ponúkame naše služby biomedicínskym inžinierom, technikom zabezpečujúcim kvalitu, lekárskym fyzikom, onkológom a odborníkom v oblasti radiačnej bezpečnosti a neustále rozširujeme našu ponuku riešení pre širšie spektrum odborníkov z oblasti zdravotníctva a bezpečnosti. Bližšie informácie o spoločnosti FlukeBiomedical nájdete na stránke www.flukebiomedical.com.

15.04.2014  TASR

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...