1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

SSC plánuje veľkoplošné opravy úsekov ciest I/50 a I/64

road constructionPartizánske - Veľkoplošné opravy najnebezpečnejších úsekov na komunikáciách I., II. a III. triedy v regióne,

zvýšenie svetlej výšky podjazdu pod železničným mostným telesom v Malých Uherciach a odvodnenie komunikácie pod ním - na realizácii týchto zámerov sa dohodol primátor Partizánskeho Jozef Božik na rokovaní so zástupcami Slovenskej správy ciest (SSC).

 

Rozhovory sa týkali opráv úsekov ciest, ktoré sú v správe mesta Partizánske, úsekov ciest II. a III. triedy, ktorých údržbu má na starosti SSC TSK, a úsekov ciest I/50 a I/64, ktoré vlastní štát.

"So zástupcami SSC som sa dohodol aj na zvýšení svetlej výšky podjazdu pod železničným mostom v Malých Uherciach a odvodnení komunikácie pod ním," priblížil ďalšiu tému rokovania primátor. Ako vysvetlil, vozovka sa pod železničným mostom úpravou zníži približne o päť centimetrov, čo zabezpečí plynulý prechod kamiónov a iných nákladných vozidiel. "Na tomto úseku totiž dochádza k dopravným kolíziám, ktoré už viackrát skomplikovali dopravnú situáciu v Partizánskom," dodal Božik.

Generálny riaditeľ SSC Roman Žembera sa pre TASR vyjadril, že o opravách najviac poškodených úsekov ciest I/50 a I/64 SSC poskytne informácie až po podpísaní kontraktu medzi SSC a Ministerstvom dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja (MDVRR) SR. "Do obdobia realizácie súvislých opráv krytu vozoviek sa budú pri vhodných klimatických podmienkach odstraňovať iba lokálne výtlky na cestnej sieti," uzavrel Žembera.

18.02.2013 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...