1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Dachser Slovakia spustil službu Chem-Logistics

Dachser1Medzinárodný poskytovateľ logistických služieb DACHSER Slovakia uvádza na trh riešenie Chem-Logistics. Špeciálnu službu určenú pre prepravu a skladovanie chemického tovaru ponúka DACHSER nielen na Slovensku.

Logistiku týchto špecifických skupín výrobkov zabezpečuje po celom svete.

DACHSER sa po desiatkach rokov skúseností v doprave a skladovaní vyprofiloval i v oblasti logistiky chemického tovaru. Špecifické riešenie Chem-Logistics, ktoré od teraz ponúka aj na Slovensku, je zárukou bezpečného supply chain v prípadoch skupín výrobkov ako sú napríklad farby, laky, riedidlá, ale aj drogériový tovar ako deodoranty, laky na nechty a pod.

„Na prepravu chemických produktov sú kladené vysoké logistické požiadavky,“ hovorí Roman Stoličný, Managing Director a člen predstavenstva DACHSER Slovakia a.s. „Prepravované tovary sú často nebezpečné materiály, ako aj tovary citlivé na teplotu, preto musia byť prepravované za osobitných podmienok, kde bezpečnosť a kvalita sú hlavné priority,“ dodáva Roman Stoličný.

Zákazníci spoločnosti DACHSER z oblasti chemického priemyslu profitujú z jednotnej európskej dopravnej siete tejto spoločnosti, ktorá im umožňuje rýchly a flexibilný prístup ku všetkým predajným a nákupným trhom po celom svete. IT riešenia, ktoré si DACHSER vyvíja na mieru svojim potrebám a potrebám svojich zákazníkov, zaručujú, že tovar sa nakladá, skladuje, prepravuje a doručuje plne v súlade s podmienkami medzinárodnej Dohody o ADR. Navyše sa logistika chemického tovaru riadi podľa interných bezpečnostných smerníc spoločnosti DACHSER, ktoré sú nad rámec tejto Dohody. Vďaka automatizovaným procesom je doprava organizovaná, kvalitatívne kontrolovaná, riadená a dokumentovaná.
Dôkladne zaškolení pracovníci spoločnosti DACHSER vedia, že logistika chemického tovaru si vyžaduje pevné pravidlá a dohliadajú na to, aby všetky články dodávateľského reťazca rešpektovali špecifiká chemického tovaru. Okrem centrálnych bezpečnostných poradcov zodpovedných za nebezpečné látky, je preto na prevádzkach spoločnosti DACHSER ďalších 135 regionálnych poradcov a celkovo sa v spoločnosti školí o zaobchádzaní s nebezpečnými látkami 9500 zamestnancov.
„Vysoká hustota siete, sofistikované IT riešenia a komplexná úroveň vzdelávania zamestnancov robia zo spoločnosti DACHSER ideálneho partnera pre zákazníkov v inovatívnom chemickom priemysle," uzatvára Roman Stoličný.

28.05.2013

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...