1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Dachser Slovakia má nového manažéra košickej pobočky

Dachser1Na pozíciu Branch Managera v spoločnosti DACHSER Slovakia nastúpil Mgr. Stanislav Balog (32), ktorý bude odteraz riadiť pobočku DACHSER Košice.

Stanislav Balog vyštudoval odbor Manažment verejnej správy a regiónov na Fakulte manažmentu Prešovskej univerzity. Po jej absolvovaní zbieral v rokoch 2005 – 2006 pracovné skúsenosti v Írsku, kde pracoval v centrále spoločnosti HERTZ RENT A CAR INTERNATIONAL FRANCHISEE na pozícii odborného pracovníka oddelenia porúch a nehôd. V roku 2006 nastúpil Stanislav Balog ako špecialista na námornú prepravu do spoločnosti Cargo-partner s.r.o. Slovakia, kde od roku 2008 pôsobil ako zástupca vedúceho pobočky pre košický a prešovský kraj. Od roku 2010 pracoval v Raben Logistics Slovakia s.r.o. na pozícii Branch Managera pre východné Slovensko.

Ako Branch Manager pobočky DACHSER Košice bude mať Stanislav Balog na starosti riadenie a celkový rozvoj pobočky, a takisto akvizície zákazníkov vo východoslovenskom regióne.  

Stanislav Balog hovorí plynule po anglicky. Je slobodný a k jeho hobby patrí geografia, literatúra a ekonomika.Vo volnom case behava alebo hra golf.

04.06.2013

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...