1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Bratislavské letisko ponúka počas zimy 12 destinácií

bratislava airportBratislava - Počas zimy budú môcť cestujúci z Letiska M. R. Štefánika - Airport Bratislava (BTS) lietať do 12 destinácií v deviatich krajinách. Na tlačovej konferencii o tom informoval obchodný riaditeľ letiska Tomáš Kika, pričom zimný letový poriadok vstupuje do platnosti 28. októbra.

Okrem dlhodobo najvyhľadávanejších spojení do Londýna, Dublinu či Milána ostávajú v ponuke aj spojenia s Birminghamom, Bruselom, Košicami, Liverpoolom, Moskvou, Oslom, Rímom a Tel Avivom. Pravidelné linky budú počas zimnej sezóny z Bratislavy prevádzkovať Danube Wings, El Al, Norwegian Air Shuttle, Ryanair a UTair Aviation.

Ponuku letov z Bratislavy v zimnej sezóne zatraktívnia aj charterové lety do Hurghady, o ktorých získajú cestujúci informácie v cestovných kanceláriách či agentúrach. Kika podotkol, že spotteri sa určite potešia zaujímavo sfarbeným lietadlám najmä ruských dopravcov, ktorí do Bratislavy prídu s hokejovými tímami v súvislosti s KHL.

30.10.2012 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...