1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Spoločnosť Marchon Eyewear oznamuje akvizíciu Dragon Alliance

marchon logoMELVILLE, N.Y. - Spoločnosť Marchon Eyewear oznámila kúpu spoločnosti Dragon Alliance, jednej z najväčších svetových značiek v oblasti okuliarov a príslušenstva určeného pre akčný športový trh.

Will Howard, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Dragon, povedal: „Dnešok je pre spoločnosť Dragon významným dňom. Tešíme sa, že budeme členom rodiny Marchon. Od založenia našej spoločnosti v roku 1933 v mojej garáži v Capo Beach v Kalifornii mala spoločnosť Dragon cieľ stať sa jednotkou medzi nezávislými značkami v oblasti okuliarov a príslušenstva určeného cieľovej skupine aktívneho trhu s mladým životným štýlom. Tento cieľ sa snažíme dosahovať poskytovaním najlepších produktov najlepším športovcom, pričom udržiavame veľmi úzky kontakt s našimi kľúčovými predajcami a zákazníkmi. Toto je hnacím motorom úspechu spoločnosti. Vďaka podpore od spoločnosti Marchon a VSP sa staneme ešte silnejšou spoločnosťou a budeme môcť i naďalej ostať verní nášmu odkazu.“

Aktuálny rast spoločnosti Dragon je spôsobený najmä inovatívnymi, rôznorodými produktmi vo všetkých kategóriách okuliarov a príslušenstva. Kladieme dôraz na vývoj vysoko kvalitných funkčných produktov, ktoré sú zaujímavé pre cieľovú kategóriu mladých, a súčasne postupujeme dopredu. Príkladom je aj nedávne priekopnícke uvedenie bezrámových lyžiarskych okuliarov Advanced Projects Infinity na trh.

Claudio Gottardi, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Marchon, povedal: „Toto nové partnerstvo s mladým dynamickým tímom spoločnosti Dragon výrazne posilní pozíciu spoločnosti Marchon na trhu akčných a športových okuliarov a príslušenstva. Spoločnosť Dragon predstavuje špičku v tejto kategórii. Dôraz, ktorý kladie na kvalitné produkty a inovatívny dizajn, je plne v súlade so stratégiou spoločnosti Marchon. Tešíme sa na ďalší rast pôsobnosti spoločnosti Dragon a na využívanie jej vedúceho postavenia v oblasti dizajnu a technológie.“

Tím spoločnosti Dragon bude mať aj naďalej sídlo v Carlsbade v Kalifornii. Generálnym riaditeľom ostane Will Howard, ktorý bude aj v budúcnosti riadiť rast spoločnosti Dragon a jej tím. Spoločnosť Dragon si zachová status voľnomyšlienkárskej, alternatívnej značky oslovujúcej skalných priaznivcov akčných športov a mladého životného štýlu.

O spoločnosti Marchon Eyewear, Inc.

Marchon Eyewear, Inc. je jedným z najväčších svetových výrobcov a distribútorov kvalitných dioptrických a slnečných okuliarov. Spoločnosť obchoduje so svojimi produktmi pod prestížnymi značkami, ako sú: Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Diane von Furstenberg, Emilio Pucci, Fendi, Flexon®, Jil Sander, Karl Lagerfeld, Lacoste, Michael Kors, Nautica, Nike, Nine West, Salvatore Ferragamo, Sean John a Valentino. Sídlo spoločnosti je v New Yorku s regionálnymi pobočkami v Amsterdame, Hongkongu, Tokiu a Benátkach. Spoločnosť Marchon distribuuje svoje produkty prostredníctvom siete miestnych predajní, ktoré obsluhujú viac než 80.000 zákazníkov vo viac než 100 krajinách sveta.

O spoločnosti Dragon Alliance

Spoločnosť Dragon Alliance bola založená v južnej Kalifornii v roku 1993 ako výrobca prémiových okuliarov a príslušenstva určeného pre akčný športový trh. Ide o medzinárodne uznávanú značku mladého životného štýlu, ktorej produkty sa predávajú vo viac než 40 krajinách sveta. Spoločnosť Dragon spolupracuje s tímom špičkových športovcov, ktorí sú inšpiráciou pri vývoji dizajnu a technológie v celom rade produktov vrátane slnečných okuliarov, lyžiarskych okuliarov, motocyklistických okuliarov a ďalších doplnkov.

PREDPLAŤTE SI