1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

PMÚ SR schválil koncentráciu Neville George Parry a SIG CE

PolystyrenBratislava - Protimonopolný úrad (PMÚ) SR schválil koncentráciu spočívajúcu v získaní nepriamej výlučnej kontroly podnikateľa Neville George Parry nad podnikom podnikateľa SIG Central Europe (SIG CE), s. r. o.,

so sídlom Kladno, Česká republika. Informoval o tom PMÚ SR na svojej internetovej stránke.

Úrad z údajov predložených v oznámení o koncentrácii dospel k záveru, že koncentrácia značne nenaruší účinnú súťaž. Rozhodnutie úradu nadobudlo právoplatnosť 7. marca 2013.

Pán Neville George Parry na území SR pôsobí prostredníctvom spoločnosti Woodcote Slovakia, s. r. o., Bratislava, ktorá je špecializovaným predajcom stavebných materiálov pre suchú vnútornú výstavbu, izolácií a fasádnych zatepľovacích systémov. Portfólio predávaného tovaru zahŕňa aj strešné systémy, podlahy, dvere, sanitu, obklady a dlažby, parkety, stavebné materiály určené na hrubú stavbu, náterové materiály a iný stavebný materiál.

SIG CE na území SR pôsobí prostredníctvom spoločnosti BEK Baustoffe Slovakia, s. r. o., (BEK) Bratislava. BEK je predajcom stavebných materiálov pre suchú vnútornú výstavbu a fasádne zatepľovacie systémy. Portfólio tovaru dopĺňajú aj strešné systémy, podlahy, dvere, náterové materiály a iný stavebný materiál.

20.03.2013 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI