1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

DACHSER oznámil ďalšiu akvizíciu – španielsku spoločnosť Transunion

Dachser1DACHSER, medzinárodný poskytovateľ logistických služieb, kúpil s účinnosťou k januáru tohto roka španielsku leteckú a námornú špedíciu Transunion S.A. a momentálne už len čaká na schválenie antimonopolných úradov.

Spoločnosť Transunion má 235 zamestnancov a okrem deviatich pobočiek v Španielsku má svoje zastúpenie aj v Turecku, Argentíne, Peru a Mexiku. DACHSER tak posilňuje oblasť leteckej a námornej dopravy o ďalších 15 pobočiek v piatich krajinách.
                                                              
DACHSER rozširuje svoju svetovú logistickú sieť v rámci svojho programu strategického rastu Global 2.0. „Pripojením siete spoločnosti Transunion ponúkneme naším zákazníkom okrem výborného zastúpenia na španielskom trhu a v Turecku, aj lepší prístup na latinskoamerické trhy,“ hovorí  Ing. Roman Stoličný, country manager a člen predstavenstva DACHSER Slovakia a.s. Spoločnosť Transunion bola založená v roku 1978 a jej očakávaný obrat za rok 2012 je 95 miliónov €.

Predseda predstavenstva skupiny Transunion Federico Camáñez, ktorý skupinu v posledných dvadsiatich rokoch rozvíjal hlavne v oblasti medzinárodného obchodu, ju bude riadiť aj naďalej. Federico Camáñez vidí spoločnú cestu v rámci siete DACHSER pre svoj tím a seba samého ako výzvu a šancu pre svojich zákazníkov i zamestnancov.

V tejto chvíli DACHSER, najmä po akvizícii španielskej spoločnosti Azkar pre pozemnú prepravu, považuje svoje zastúpenie na španielskom trhu za veľmi dobré, pretože pokrýva všetky časti logistického biznisu na Pyrenejskom polostrove.

„DACHSER a Transunion sa výborne dopĺňajú nielen na základe svojho portfólia služieb v oblasti leteckej dopravy ale takisto vďaka skutočnosti, že ide o dve rodinné firmy a tým i podobný spôsob myslenia a riadenia spoločnosti,“ hovorí Thomas Reuter, riaditeľ Air & Sea Logistics skupiny DACHSER. Management a zamestnanci spoločnosti sa budú aj naďalej ako odborníci na príslušné trhy starať o svojich zákazníkov.   

Obe firmy spolupracujú  už vyše 15 rokov. Pre majiteľa spoločnosti Transunion je dôležité, aby firma mohla pokračovať a zabezpečovať budúcnosť pre svojich zamestnancov v rámci celosvetovo pôsobiaceho poskytovateľa logistických služieb, akým je práve DACHSER.

Pobočky spoločnosti Transunion v Španielsku a jej zastúpenie v ďalších krajinách:
Španielsko: Sídlo spoločnosti je vo Valencii, kde sa nachádza aj centrála celej skupiny  Transunion. Ďalšie dve kancelárie sú vo Valencii a po jednej pobočke v Barcelone, Alicante, Murcii, Seville, Vigu, Madride a Bilbau.
Turecko: Hlavné sídlo je v Izmire, pobočky sú v mestách Istanbul a Mersin.   
Peru: Lima
Argentína: Buenos Aires
Mexiko: Mexico City

15.03.2013

PREDPLAŤTE SI