1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Christian Louboutin a Batallure Beauty ohlasujú partnerstvo v oblasti kozmetiky

Christian Louboutin logo1NEW YORK - Spoločnosti Christian Louboutin SA a Batallure Beauty, LLC, oznámili vznik nového spoločného podniku Christian Louboutin Beauté. Táto novozaložená spoločnosť, ktorá predstavuje prvé kroky spoločnosti Christian Louboutin v kozmetickom priemysle, bude vytvárať a globálne predávať luxusné kozmetické výrobky v rámci rôznych kategórií.

„Sme potešení, že budeme spolupracovať so spoločnosťou Christian Louboutin a jej svetoznámu víziu kreativity budeme môcť preniesť do sveta luxusnej kozmetiky,“ hovorí Robin Burns, predseda a spoluzakladateľ spoločnosti Batallure Beauty. „Ak žena nosí topánky značky Christian Louboutin, úplne ju to zmení. Christian prinesie ženám prostredníctvom svojich kozmetických výrobkov rovnaký druh premeny.“

„Pred dvadsiatimi rokmi som začal niečo, čo malo byť len malé dobrodružstvo, no nakoniec z toho vznikla spoločnosť. Dobrodružstvo vo svete krásy je celkom prirodzené pre niekoho, ako som ja, pretože rád posilňujem sebavedomie žien a byť súčasťou budovania krásy sa jednoducho zdá byť tým správnym krokom,“ dodal Christian Louboutin.

“Christian Louboutin rozumie tomu, aké chcú ženy byť – štýlové, neodolateľné a krásne,“ dodal Sam Ghusson, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Batallure. „Tešíme sa na spoluprácu s Christianom v pretváraní spoločnosti Christian Louboutin Beauté na významný podnik.“

„Spoločnosť Batallure bola prirodzenou možnosťou pre naše partnerstvo. Nie je to len to, že Robin a Sam majú vynikajúce odborné znalosti v kozmetickom priemysle. Najdôležitejšie je to, že zdieľajú naše hodnoty a globálnu víziu pre obchodnú značku,“ dodal Alexis Mourot, prevádzkový riaditeľ a generálny riaditeľ spoločnosti Christian Louboutin.
 

Prvé výrobky spoločnosti Christian Louboutin Beauté by sa mali uviesť na trh koncom roku 2013.

O spoločnosti Christian Louboutin, S.A.  Spoločnosť založil Christian Louboutin roku 1991 a jej prvý obchod sa nachádzal v Paríži na ulici Rue Jean-Jacques Rousseau. Dnes je Christian Louboutin globálnou luxusnou značkou, ktorú definuje zmysel pre rozmar, štýl, vášeň a inováciu. Ikonická červená podrážka je jedinečne identifikovateľná a je príznakom pre dámsku i pánsku obuv značky Christian Louboutin. Christian Louboutin je umelcom, návrhárom a šoumenom, ktorého v rovnakej miere fascinujú svety kultúry, krásne dievčatá, exotické cesty a príroda. Tieto vášne vplývajú na jeho vysoko originálny výrobok, dizajn obchodu a spoluprácu. Už tri roky získal p. Louboutin prvé miesto v indexe pre luxusné značky Luxury Brand Status Index, ktorý pripravuje organizácia Luxury Institute (Inštitút pre luxus). Jeho topánky boli vyhlásené za „najprestížnejšiu dámsku obuv“ a nedávno ho časopis Time Magazine vymenoval ako jedného zo „100 najväčších módnych ikon všetkých čias“. Topánky a kabelky Christian Louboutin sú vysoko žiadané a predávajú sa len v butikoch Christian Louboutin a v najprestížnejších obchodných domoch a špecializovaných predajniach po celom svete ako aj prostredníctvom vlastných elektronických butikoch v Európe a Severnej Amerike.

Pre svoj nevídaný úspech a dopyt spoločnosť nedávno otvorila v Paríži prvý butik s pánskou obuvou Louboutin. Neskôr v tomto roku budú otvorené i butiky v New Yorku a Londýne.

O spoločnosti Batallure Beauty, LLC
Spoločnosť Batallure Beauty založili v roku 2006 Robin Burns a Sam Ghusson. Je to spoločnosť s rozvinutou značkou a podnikaním, ktorá vytvára výnimočné druhy kozmetického tovaru a príjemné skúsenosti v rámci obchodu pre vybraných klientov, medzi ktorých patrí Abercrombie & Fitch, Express, Give Back Brands, Macy’s, Marchesa, Sephora a Splendid. Spoločnosť Batallure Beauty má znalosti a skúsenosti v rámci globálnych trhov a distribučných kanálov. Robin Burns je predsedom a spoluzakladateľom spoločnosti. Pôsobil na poste prezidenta a generálneho riaditeľa spoločnosti Calvin Klein Cosmetics, Estçe Lauder a Victoria’s Secret Beauty. Sam Ghusson je prezidentom, generálnym riaditeľom a spoluzakladateľom spoločnosti. Má odborné znalosti v oblasti prevádzky, obstarávania a výroby. V spoločnostiach Calvin Klein Cosmetics, Elizabeth Arden, Victoria’s Secret Beauty, Bath & Body Works a Gryphon Development zastával výkonné funkcie v riadení zásobovacieho reťazca. Spoločnosť Christian Louboutin Beauté je novým strategickým partnerstvom a dodatkom k portfóliu.

15.05.2012 (TASR - Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI