1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Schindler oznamuje zvýšenie cien v Európe a Afrike

Ebikon, Švajčiarsko – Spoločnosť Schindler, globálny výrobca výťahov a eskalátorov, oznámila s okamžitou platnosťou nárast cien o tri až päť percent (3 - 5 %) pre výťahy, eskalátory a pohyblivé chodníky, rovnako tak pre modernizačné produkty.

Tento rast cien je dôsledkom trvalého zvyšovania nákladov na dopravu a dvojciferného rastu cien priemyselných komodít a farebných kovov v priebehu posledných 12 mesiacov, ktoré ďalej ovplyvňujú náklady na výrobu a dopravu.

O spoločnosti Schindler

Skupina Schindler je popredný globálny poskytovateľ mobility s viac ako 43.000 zamestnancami, pôsobiaca vo viac ako 100 krajinách sveta. Spoločnosť má sídlo vo Švajčiarsku, vyvíja, vyrába, modernizuje a vykonáva servis a údržbu výťahov a eskalátorov pre takmer všetky typy budov.
Spoločnosť Schindler svojimi bezpečnými, spoľahlivými a ekologickými riešeniami prepravy podporuje udržateľný mestský rozvoj. Jej výrobky prepravia denne na celom svete viac ako miliardu ľudí.

26.05.2011 (TASR) (Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho súhlasu TASR porušením autorského zákona.)

PREDPLAŤTE SI

Nenechajte si ujsť...