1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Pripojte sa:

Facebook

Spoločnosť HSF System SK dokončila projekty v Prešove za 20 mil. eur

Indrustrial hall in progresPrešov – Hobby Park v Prešove sa rozrástol o obchodný dom ASKO – NÁBYTOK. Stavbu realizovala ako generálny dodávateľ slovenská stavebná spoločnosť HSF System SK. Je to pre ňu už tretí projekt v poradí v tejto obchodnej zóne. Všetky objekty tu vyrástli za necelé dva roky. Developerom je slovensko-rakúska spoločnosť Atrios.

Zastavaná plocha nákupného areálu Hobby Park Prešov, kde sa nachádzajú obchodné jednotky Hornbach, SIKO kúpeľne a po novom i ASKO - NÁBYTOK, je takmer 80 000 m2. Výstavba trvala od októbra do júna 2020. Celkový objem všetkých troch zákaziek, ktoré tu realizovala spoločnosť HSF System SK, presiahol hodnotu viac ako 20 miliónov eur. 

„Dlhoročné skúsenosti, významné referencie, stabilný tím odborníkov a vysoká kvalita realizovaných projektov stojí za príležitosťou podieľať sa v takej miere na rozvoji prešovského nákupného centra. Boli sme vybraní vo všetkých troch tendroch u rôznych klientov a stali sme sa tak generálnym dodávateľom objektov v celom obchodnom centre Hobby Park Prešov,“ hovorí Tomáš Kosa, konateľ spoločnosti HSF System SK.

Predajňa ASKO – NÁBYTOK bola v Prešove otvorená na konci júna 2020. Na celkovej ploche 8 000 m2 je z viac ako dvoch tretín pripravená predajná zóna. Komfortné parkovanie zákazníkom zaistí priestranné parkovisko, ktoré pojme zhruba 200 automobilov. Nemecký reťazec ASKO – NÁBYTOK postavil v areáli Hobby Parku už svoju ôsmu predajňu na Slovensku.

„Hobby Park Prešov je výnimočná stavba ako svojím umiestnením v lokalite, tak i prínosom pre obyvateľov tretieho najväčšieho mesta na Slovensku. Teší nás, že to ohodnotila i medzinárodná odborná verejnosť dvakrát zlatým ocenením CIJ AWARDS 2019 a HOF AWARDS 2020 ako Best Retail Development,“ uvádza Vladimír Jakša, managing director spoločnosti Atrios.

03.08.2020

PREDPLAŤTE SI

220x600 SKA

Nenechajte si ujsť...